Bekas Stokist dan Drop Shipper lebih berpeluang berjaya sebagai Pengeluar Produk Jenama Sendiri.

Stokist lebih berpeluang berjaya jika asaskan produk jenama sendrii

Keluarkan Produk Jenama Sendiri. Bagaimana menghasilkan produk jenama sendiri? Sebelum ini, kilang pengeluar produk makanan atau produk kecantikan hanya menumpukan untuk memperolehi kontrak daripada jenama besar. Apabila mereka (kilang OEM) memperolehi kontrak ini, mereka akan diberikan hak untuk mengilangkan jenama

Baca Lebih Lanjut Bekas Stokist dan Drop Shipper lebih berpeluang berjaya sebagai Pengeluar Produk Jenama Sendiri.

4 langkah kilang OEM membantu pengusaha menghasilkan produk jenama sendiri.

Kilang OEM yang bagus menyediakan khidmat yang menyeluruh

Meghasilkan Produk Jenama Sendiri: Peranan kilang OEM. Kebanyakan mereka yang terfikir untuk membuat produk jenama sendiri pada peringkat awal akan risau tentang duit. Melahirkan produk dengan nama sendiri bukan pekara kecil. Ramai yang mencuba, tapi hanya sebahagian kecil yang berjaya menjadi

Baca Lebih Lanjut 4 langkah kilang OEM membantu pengusaha menghasilkan produk jenama sendiri.

5 teknik menghasilkan gambar terbaik untuk iklan di media sosial

Gambar Menarik, Pelanggan Tertarik. Mengiklankan produk dan servis di media sosial bukan sekadar menjadi trend tetapi sebaliknya menjadi satu saluran yang berbaloi untuk diterokai. Dengan pasaran yang luas daripada pengguna laman sosial seperti Instagram, Facebook dan Whastsapp, potensi perniagaan online anda

Baca Lebih Lanjut 5 teknik menghasilkan gambar terbaik untuk iklan di media sosial

4 Perkara Utama Yang Wajib Dielakkan Apabila Menggunakan Fanpage Sebagai Platform Pemasaran.

Elakkan daripada mendedahkan maklumat sulit penlanggan.

Fanpage Facebook : Lubuk duit atau Kubang Kerbau? Tidak kisah apa barang yang kita jual secara online. Produk digital, produk fizikal, servis freelancer, perkhidmatan b2b (business to business), atau apa sahaja yang boleh dijual, kita memerlukan platform online. Setiap platform ada

Baca Lebih Lanjut 4 Perkara Utama Yang Wajib Dielakkan Apabila Menggunakan Fanpage Sebagai Platform Pemasaran.

Semakan Sijil Simpanan Premium SSP BSN Menggunakan Internet

“Pernah simpan SSP BSN, lama dahulu. Tapi sekarang dah tak ingat berapa jumlahnya. Adakah duit tersebut masih ada?” Begitulah antara soalan yang sering saya terima daripada pembaca. Di sini ada dua penyelesaian yang boleh dilakukan untuk menyemak kembali berapa sebenarnya

Baca Lebih Lanjut Semakan Sijil Simpanan Premium SSP BSN Menggunakan Internet

Jadual fleksible seorang blogger kecil-kecilan.

Ramai full time blogger ada jadual tersendiri. Semestinya jadual ini, kerja tu sikit je, yang selebihnya ialah enjoy kehidupan. Itulahpun sebabnya nak jadi full time blogger iaitu nak lebih masa untuk diri sendiri dan keluarga. Tapi yang ramai tak tahu walaupun full time blogger ini nampaknya macam menjalankan kehidupan

Baca Lebih Lanjut Jadual fleksible seorang blogger kecil-kecilan.

Viralkan: Jangan Lakukan 10 Perkara Ini Di Komputer Pejabat.

Langkah Keselamatan ketika menggunakan komputer pejabat

Tips menggunakan komputer yang dikongsi oleh ramai orang. Kadang – kala kita terpaksa berkongsi komputer. Berkongsi komputer tidak sama dengan berkongsi alatan lain. Berapa ramai antara kita yang boleh beri pinjam telefon kepada kawan selain untuk buat panggilan? Katakanlah kawan

Baca Lebih Lanjut Viralkan: Jangan Lakukan 10 Perkara Ini Di Komputer Pejabat.