Keputusan SSP BSN 2017 (Sijil Simpanan Premium Bank Simpanan Nasional)


SSP (Sijil Simpanan Premium) yang ditawarkan oleh BSN (Bank Simpanan Nasional) akan mengadakan cabutan bagi memilih pemenang setiap bulan. Di sini dikumpulkan senarai pemenang dan maklumat berkaitan cabutan SSP BSN. Sila BOOKMARK untuk menyemak dari masa ke semasa.

Nak tahu jadual cabutan bagi Tahun 2017? Baca Jadual Cabutan SSP BSN 2017 dan Kategori Cabutan.

Nak tahu hadiah yang ditawarkan bagi Tahun 2017? Baca Senarai Hadiah SSP BSN 2017.

Senarai penuh pemenang boleh di semak di pautan ini : www.mybsn.com.my

Keputusan cabutan Sijil Simpanan Premium Bank Simpanan Nasional (SSP BSN) 2017.

12 juta ringgit, 12 Jutawan, 12 bulan! Click To Tweet

Senarai Nama Pemenang Cabutan BSN SSP Bulan April 2017 

PEMENANG CABUTAN BULANAN SSP BSN APRIL 2017

  1.  Mazni bt Yahya (Perak) : 1 x RM 1,000,000.00
  2. Mark Kali a/l Kalayomani (Perak) : 1 x Mercedez C200
  3. 10 x  Sijil Simpanan Premium BSN bernilai RM 5,000.00
  4. 50 x  Sijil Simpanan Premium bernilai RM 500.00
  5. 500 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 100.00

PEMENANG CABUTAN BULANAN SSP BSN APRIL 2017 (KATEGORI REMAJA)

  1. Nurdina Farhana bt Zu (KL) : 1 x RM 10,000.00
  2. 15 x satu unit iPhone 7
  3. 50 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 300.00
  4. 500 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 50.00

Senarai Nama Pemenang Cabutan BSN SSP Bulan Mac 2017 

Hadiah bagi cabutan SSP BSN bulan Mac 2017

Eng Koi Lan Jutawan BSN SSP Mac 2017
Pemenang Special Draw Jutawan BSN SSP Mac 2017
  1. ENG KOI LAN (PERAK) : 1x RM 1,000,000.00

PEMENANG CABUTAN BULANAN SSP BSN MAC 2017

Vimala ap subramaniam menang BMW 318i SSP BSN
BMW 318i SSP BSN
  1. VIMALA A/P SUBRAMANIAM (Negeri Sembilan): 1 x BMW 318i
  2. 10 x  Sijil Simpanan Premium BSN bernilai RM 5,000.00
  3. 50 x  Sijil Simpanan Premium bernilai RM 500.00
  4. 500 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 100.00
RM 10,000.00 Kategori Remaja Mac 2017
RM 10,000.00 Kategori Remaja Mac 2017
  1. SAIFOL A/L NGAH (Perak) : 1 x SSP BSN RM 10,000.00
  2. 15 x satu unit iPhone 7
  3. 50 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 300.00
  4. 500 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 50.00

diterbitkan di azwans.com

Senarai Nama Pemenang Cabutan BSN SSP Bulan Febuari 2017 

Senarai Pemenang BSN SSP Februari 2017
sumber: fb BSN

Hadiah bagi cabutan SSP BSN bulan Februari 2017

Pemenang Cabutan Istimewa :

  1. pemenang RM 1 juta bsn ssp februari 2017 soh ser ying johorSoh Ser Ying (Johor) : 1 X BSN SSP RM 1,000,000

Pemenang Cabutan Bulanan :

  1. ssp bsn februari 2017 sani bin othman mercedez benz c200Sani bin Othman (Melaka) :1 x  kereta mewah Mercedes Benz C200.
  2. 10 x  Sijil Simpanan Premium BSN bernilai RM 5,000.00
  3. 50 x  Sijil Simpanan Premium bernilai RM 500.00
  4. 500 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 100.00

Pemenang Cabutan Kategori Remaja Februari 2017

BSN SSP kategori remaja februari 2017 Ooi Wei di

  1. Ooi Wei Di (Kedah) : 1 x SSP BSN RM 10,000.00
  2. 15 x satu unit iPhone 7
  3. 50 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 300.00
  4. 500 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 50.00

Senarai Nama Pemenang Cabutan BSN SSP Bulan Januari 2017 

Hadiah bagi cabutan SSP BSN bulan Januari 2017

Pemenang Cabutan Istimewa Januari 2017:

  1. Siti Zuraidah binti Abdullah (Kelantan) : 1 X BSN SSP RM 1,000,000

Pemenang Cabutan Bulan Januari 2017:

  1. Abdul Wahid bin Taib (Pulau Pinang) :1 x  kereta mewah BMW 330e.
  2. 10 x  Sijil Simpanan Premium BSN bernilai RM 5,000.00
  3. 50 x  Sijil Simpanan Premium bernilai RM 500.00
  4. 500 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 100.00

Pemenang Cabutan Kategori Remaja Januari 2017

  1. Ahmad Hakimi bin Nazaruddin (Selangor) : 1 x SSP BSN RM 10,000.00
  2. 15 x satu unit iPhone 7
  3. 50 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 300.00
  4. 500 x Sijil Simpanan Premium bernilai RM 50.00
Senarai Nama Pemenang Utama BSN SSP Bulan Janurai 2017
Senarai Nama Pemenang Utama BSN SSP Bulan Januari 2017

 

azwan

azwan

Azwan merupakan seorang blogger yang berminat dalam penulisan, pengaturcaraan ,dunia teknologi informasi, pengurusan kewangan dan motivasi.
azwan

Mereka yang membaca artikel ini turut membaca artikel berikut;

63 thoughts on “Keputusan SSP BSN 2017 (Sijil Simpanan Premium Bank Simpanan Nasional)

  1. Ulla Reply

    Assalamualaikum saya mau tnya ni kalau kita mau beli ssp mcm mna cara nya biasa saya beli sekaligus banyak seperti 200 ratus sebulan tpi dua kali yg sebaik nya mcm mna itu je.

  2. Rosni binti Mohd Ali Reply

    Saya pun dah lama jadi penunggu untuk tercalon dlm cabutan SSP BSN sejak 2014.. Terfikir juga adakah nama sy tak wujud dlm senarai BSN

  3. ZUNAIDAH Reply

    menanti dan terus menanti
    moga status jutawan akan jdi milik ku suatu hari nanti.

  4. Liza Reply

    Maaf…skdar bertanya…kenapa ye cabutan jutawan tu majoriti org cina je dpt…

    • azwan
      azwan Post author

      Tak tahu la saya nak jawab. Kalau ikut logik kebarangkalian, Kalau ramai kaum Cina yang menang, maknanya ramai kaum Cina yang menyimpan.

  5. IL Vero Amero Reply

    Aku hairanlah… Mengapa Rakyat Sarawak tidak pernah menjadi pemenang cabutan BSN??? Dari dulu sampai sekarang pun Rakyat Sarawak belum pernah menjadi pemenang cabutan BSN. Pelikkan..

  6. mar Reply

    assalamualaikum….

    tahniah kepada pemenang. saya masih terus mananti giliran saya lak sbg pemenang…setiap bulan, setiap hr sabtu mgu terakhir,hp tidak akan sy tgl kan di mana2.sentiasa mengharapkan panggilan dr sspn bsn

  7. Marini Mustapha Reply

    Asalamualaikum encik azwan, sy nak tnye pasal ssp bsn ni. sy baru je join program menabung ni. and sy buat melalui online. cuma sy tak faham mcm mana nak check account utk tabungan under ssp bsn ni ya?dia sama mcm simpanan biasa ke yg boleh dcheck brape balance yg ada? maaf kerana sy masih kurang jelas walaupun dh baca description psal program ni beberapa kali. Hope sgt encik azwan dpt bg pencerahan. thank you so much.

  8. remy Reply

    saya nak check balance bsn ssp saya ade berapa banyak..mcm mane carenye ye??

  9. fairuz Reply

    salam lama simpan dh dlm ssp tp dua hari sudah ada panggilan dr bsn suruh masukkan wang dlm ssp ktnye uutk cabutan pd 25 bulan 2 /2017. namun tak juga berjaya mungkin belom rezeki saya tp sy tetap bersabar n berdoa moga ade rezeki sy suatu hr nte…

    • azwan
      azwan Post author

      Jangan bank in sebarang bayaran untuk cabutan SSP. Kecuali pembelian di akaun kita sendiri.

  10. Gazali Hamzah Reply

    Terima kasih atas info yg berguna ini En Azwan..Semoga lebih ramai lagi penyimpan memenangi cabutan SSP BSN ini. Doakan saya dan penyimpan yg lain supaya memperoleh rezeki kemenangan ini 😀😀😀

  11. iz Reply

    Salam. mintak maaf sebab comment di post lama. nak tanya, macamana cara untuk check kita menang ke tak itu? saya baca dari comments sebelum ini, dinyatakan bahawa perlu check sendiri. if thats the case, ada online platform ke? mohon pencerahan.

  12. ewan Reply

    alkamdulilah syukur dapat menabung…saya adalah salah seorang yang belum menang apa apa lagi..tp alhamdulilah masih mampu menabung..hehe

  13. khairudin Reply

    sekarang sy ada krisis kewangan dan saya perlu keluarkan separuh/lebih duit dari simpanan ssp saya…kalau dah tunaikan simpanan ssp,masih ada harapan ke nak menang cabutan bertuah?

    • azwan
      azwan Post author

      Masih berpeluang untuk nombor sijil yang belum ditebus. Nombor sijil yang telah ditebus akan dikeluarkan dari cabutan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge