4 langkah kilang OEM membantu pengusaha menghasilkan produk jenama sendiri.

Kilang OEM yang bagus menyediakan khidmat yang menyeluruh

Meghasilkan Produk Jenama Sendiri: Peranan kilang OEM. Kebanyakan mereka yang terfikir untuk membuat produk jenama sendiri pada peringkat awal akan risau tentang duit. Melahirkan produk dengan nama sendiri bukan pekara kecil. Ramai yang mencuba, tapi hanya sebahagian kecil yang berjaya menjadi

Baca Lebih Lanjut 4 langkah kilang OEM membantu pengusaha menghasilkan produk jenama sendiri.

5 teknik menghasilkan gambar terbaik untuk iklan di media sosial

Gambar Menarik, Pelanggan Tertarik. Mengiklankan produk dan servis di media sosial bukan sekadar menjadi trend tetapi sebaliknya menjadi satu saluran yang berbaloi untuk diterokai. Dengan pasaran yang luas daripada pengguna laman sosial seperti Instagram, Facebook dan Whastsapp, potensi perniagaan online anda

Baca Lebih Lanjut 5 teknik menghasilkan gambar terbaik untuk iklan di media sosial

4 Perkara Utama Yang Wajib Dielakkan Apabila Menggunakan Fanpage Sebagai Platform Pemasaran.

Elakkan daripada mendedahkan maklumat sulit penlanggan.

Fanpage Facebook : Lubuk duit atau Kubang Kerbau? Tidak kisah apa barang yang kita jual secara online. Produk digital, produk fizikal, servis freelancer, perkhidmatan b2b (business to business), atau apa sahaja yang boleh dijual, kita memerlukan platform online. Setiap platform ada

Baca Lebih Lanjut 4 Perkara Utama Yang Wajib Dielakkan Apabila Menggunakan Fanpage Sebagai Platform Pemasaran.

Jadual fleksible seorang blogger kecil-kecilan.

Ramai full time blogger ada jadual tersendiri. Semestinya jadual ini, kerja tu sikit je, yang selebihnya ialah enjoy kehidupan. Itulahpun sebabnya nak jadi full time blogger iaitu nak lebih masa untuk diri sendiri dan keluarga. Tapi yang ramai tak tahu walaupun full time blogger ini nampaknya macam menjalankan kehidupan

Baca Lebih Lanjut Jadual fleksible seorang blogger kecil-kecilan.

5 Petua Menggunakan AdSense Untuk Jana Pendapatan di Blog

Panduan AdSense untuk Blogger Malaysia

Petua Memasang Iklan AdSense di Blog. Kepada kebanyakan blogger beginner seperti saya, lulus AdSense amatlah diidamkan. Setelah lulus AdSense apa pula yang blogger perlu buat? 1. Pemilihan Keywords a.k.a Kata Kunci. Jika kita ke forum AdSense, kita boleh melihat banyak

Baca Lebih Lanjut 5 Petua Menggunakan AdSense Untuk Jana Pendapatan di Blog

7 Formula Menulis Blog Berbahasa Inggeris Bagi Bukan Penutur Jati.

Bolehkah blog berbahasa Inggeris diterbitkan oleh seorang yang bukan penutur jati. Can a non-native speaker write a blog in English? Begitulah soalan yang diajukan kepada aku. Termenung juga seketika. Yang pertamanya, aku tiada blog berbahasa Inggeris sepenuhnya. Yang kedua, bahasa Inggeris

Baca Lebih Lanjut 7 Formula Menulis Blog Berbahasa Inggeris Bagi Bukan Penutur Jati.